fbpx
Annonce

Rousaud: 'Vi har en forhåndsaftale med Haaland'

FCBARCELONA.DK - 31.12.20

// Præsidentvalg

I går kunne præsidentkandidaten Emili Rousaud melde ud, at han har lavet en forhåndsaftale med Erling Haaland som bliver effektueret, hvis han vinder valget. Rousaud vil også forsøge at hente Mbappé og holde på Messi.

Det er ikke store ambitioner, der mangler hos Rousaud, der tidligere var en del af Barcas bestyrelse under Josep Maria Bartomeu. Han fremlagde i går nogle af sine planer for klubben, såfremt han vinder præsidentvalget den 24. januar.

Med sig havde han den 79-årige Josep Maria Minguella, der selv har stillet op til et præsidentvalg tidligere, men som ellers mest har ageret som spilleragent. I går kunne Minguella afsløre, at han har sikret en forhåndsaftale med Dortmunds norske stjerneangriber, Erling Haaland.

'Vi kender alle vilkårene og hvis vi vinder, vil vi dagen efter ringe til Mino Raiola (Haalands agent, red.) og acceptere vilkårene' kom det fra Minguella. Hverken han eller Rousaud løftede sløret for, hvordan Barcas svære økonomi skal kunne rumme et køb af disse dimensioner.

Rousaud har også Kylian Mbappé på ønskesedlen, men her tror Minguella det bliver noget sværere. 'Man skulle have købt ham, da han blev tilbudt mens han var i Monaco og var billigere. Nu er det selvfølgelig blevet sværere' sagde han, uden at afvise et køb.

Minguella er derimod mere sikker på, at han kan få Messi til at blive i Barca, når han ser Rousauds projekt. 'Lige fra starten af har jeg vidst, at  Messi ikke ønskede at rejse. Han er lykkelig i Barcelona, men han vil vinde. De er gået fra at vinde Champions League, ligaen og Copa del Rey, til ikke at vinde noget. Hans største evne er hans vindeinstinkt' sagde han videre.

Lige nu er præsidentkandidaterne i gang med at samle underskrifter fra klubbens medlemmer. Det kræver 2.257 underskrifter at komme med på stemmesedlen den 24. januar. Så må man se, om Rousauds løfte om Haaland kan skaffe ekstra underskrifter.

.:FORSIDE:.