fbpx
Annonce

Shakhtar-brasilianer drømmer om Barca

Jacob Møller Nielsen - 11.11.20

© Getty Images
// Teté

Shakhtar-brasilianeren Teté lod sig interviewe af mediet DAZN, og her snakkede midtbanespilleren om sine drømme som fodboldspiller. Brasilianeren lagde ikke skjul på, at han især drømmer om en tilværelse i Barca.

Den brasilianske midtbanespiller Mateus Cardoso Lemos Martins, bedre kendt som Teté, skød sig for alvor ind på den internationale scene, da han sammen med et stærkt fraværsramt Shakhtar Donetsk-mandskab slog Real Madrid med 3-2 i denne sæsons udgave af Champions League-gruppespillet.

Sejren over madrilenerne gjorde naturligvis Shakhtar-holdet meget populært i de catalanske-egne. Heriblandt var netop den 20-årige Teté, som scorede det første mål mod Los Blancos. Imidlertid er brasilianeren blevet interviewet af mediet DAZN, som spurgte den unge midtbanespiller ind til hans drømme som fodboldspiller. Her afslørede Shakhtar-spilleren, at han har en forkærlighed for Barcelona og Messi.

'Det er normalt for spillere at drømme om at spille i store klubber, og jeg er selvfølgelig ikke anderledes. Jeg drømmer uden tvivl om at spille for klubber som Liverpool, Manchester United eller Barcelona,' sagde han.

Herefter kommenterede han på Barca specifikt: 'Jeg har specielle følelser for Barcelona, som jeg har fulgt lige siden jeg var lille. Da jeg var lille ville jeg gerne have fat i Messis trøje, og den passion voksede sig større og større for hver dag, og min passion for Barca er helt speciel,' sagde Teté.

Det bliver altså spændende at følge den unge brasilianer og se, om midtbanespilleren på et tidspunkt kan få sit ønske opfyldt og spille i blaugrana-trøjen. En scoring mod Real Madrid i Champions League er i hvert fald ikke nogen dårlig måde at gøre reklame for sig selv i Catalonien.

.:FORSIDE:.