fbpx
Annonce

Stor utilfredshed med at valget holdes den 24. jaunuar

FCBARCELONA.DK - 15.11.20

© FC Barcelona
// Præsidentvalg

Hvis alt går efter planen, afholdes der præsidentvalg i Barca den 24. januar. Det er folkene bag underskriftsindsamlingen mod Bartomeu dog slet ikke tilfredse med. De vil have et valg allerede i midten af december.

Det er klubbens midlertidige ledelse, med Carles Tusquets i spidsen, der sammen med de catalanske myndigheder har besluttet at præsidentvalget i klubben afholdes den 24. januar, sandsynligvis også med mulighed for at stemme den 25. januar. Rent formelt er der dog endnu ikke indkaldt til valget.

Valget blev fremprovokeret af en underskriftindsamling, hvor cirka 20.000 medlemmer skrev under på et mistillidsvotum mod præsident Bartomeu, der dog frivilligt valgte at gå af, fremfor at holde en mistillidsafstemning midt i en coronakrise.

Folkene bag underskriftindsamlingen mener dog ikke, at man skal vente til den 24. januar, med at vælge en ny præsident. De har skrevet et brev til Carles Tusquets og bedt om, at valget fremrykkes til midten af december.

I brevet fremhæver de vigtigheden af, at klubben får en ny præsident hurtigst muligt, da der er mange vigtige spørgsmål der skal findes svar på, ikke mindst spillernes lønnedgang og mulige ændringer i truppen i januar måneds transfervindue.

Det er dog næppe sandsynligt at valget fremrykkes, for det er den midlertidige ledelse og de catalanske myndigheder der tager den endelige beslutning og den ser ikke ud til at blive ændret.

.:FORSIDE:.