fbpx
Annonce

Unzué: 'Ikke alle har psyken til at spille med Messi'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 15.12.20

// Lionel Messi // Unzue


Barcas tidligere assistenttræner, Juan Carlos Unzué, kom vidt omkring i et interview med Youtube-kanalen Idolos. Et af hovedtemaerne var dog hans kommentarer til Messis aktuelle situation i Barca.

I juni måned annoncerede Juan Carlos Unzué den triste nyhed, at han var blevet ramt af nervesygdommen ALS og dermed måtte stoppe sin trænerkarriere. Barcas tidligere assistenstræner under Luis Enrique, har dog bevaret sin positive indgangsvinkel under hele forløbet og tager fortsat tilværelsen med et smil.

I et interview med Youtube-kanalen Idolos kom Unzué ind på en masse forskellige emner, både om sine egne erindringer gennem karrieren, men ligeledes også omkring Messis situation i Barca. 'Sandheden er, at det kom bag på mig, at Messi gerne ville rejse. Men ud fra mit kendskab til både klubben og Leo, går jeg ud fra, at han har haft rigtig gode årsager til at tage denne beslutning' udtalte Unzué.

'Jeg var dog overbevist om, at hvis han endte med at blive i Barca, så ville han fortsat gøre sit ypperste på banen og bevare sine ambitioner. Det, der har bragt Messi til det punkt, hvor han er i dag, er hans ærgerrighed og evne til at håndtere stress' lød det videre fra den tidligere træner.

'Han stiller enorme krav til sig selv for at forblive den bedste, og som et resultat heraf ønsker han også at være omgivet af de bedste, både hvad angår holdkammerater, fysioterapeuter, trænere og så videre. Disse krav genererer stor stress, som ikke alle medspillere har psyken til at håndtere' forklarede spanieren.

Ronald Koeman fik ligeledes et par kommentarer med på vejen. 'Koeman håndterer Messi og truppen fint, og situationen er bestemt ikke let. Jeg tror det er ekstra svært at komme til en storklub, der har vundet det hele, når de pludselig er stoppet med at vinde' vurderede Unzué.

'Da vi kom til Barca med Luis Enrique, var det ligeledes efter et år uden titler. Præcis det samme sker for Koeman nu. Han har overtaget holdet i en ad helvedes til forfatning, men hvis ikke situationen er sådan, modtager du heller ikke opkaldet fra Barca om at blive ny træner' udtalte Juan Unzué med et glimt i øjet.

.:FORSIDE:.