Jacob Møller Nielsen - 18.12.20

// Pedri

Barca hentede onsdag en meget vigtig sejr over Real Sociedad på 2-1. 'La Real' var dog i flere omgange tæt på at udligne, og i et tilfælde var det en hårdtarbejdende Pedri, som holdt Barca på sejrskurs.

Barca havde forinden gårsdagens kamp ryggen mod muren, da truppen var næremst tvunget til at tage en sejr over Real Sociedad, for ikke at komme længere bagud i ligaen. Med en flot første halvleg lykkedes det også for Barca at hente en sejr på 2-1, men det var ikke uden slid og slæb i anden halvleg.

Selvom catalanerne i flere omgange var særdeles tæt på at udbygge føringen, så ville kuglen ikke i kassen. Det var ved at koste Barca dyrt, da baskerne var tæt på at slå til i den anden ende. Især Sociedads svenske angriber Alexander Isak var tæt på i to tilfælde at kunne sende den udlignende scoring i målet.

Målet udeblev dog, og det skyldes gode forsvarspræstationer af Ter Stegen, men i særdeleshed også unge Pedri, som i det 74. minut sprintede tilbage og på heroisk vis satsede sit ve og vel for at afværge en 'La Real'-scoring. Det lykkedes den unge spanier på flot vis, som i samme ombæring fik hård medfart af stolpen.

Alligevel må Pedri i dag stå tilbage med en god følelse, hvor han med rette kan tage en stor del af æren i, at Barca for 25. gang i træk tog sejren og Real Sociedad på Camp Nou, og som samtidig tager catalanerne tilbage op i topstriden.

Herunder kan du gense den flotte aktion fra Pedri, som var en stor del af grunden til, at Barca kunne tage de tre point: