fbpx
Annonce

Xavi: 'Dem der har spillet mest får en pause'

FCBARCELONA.DK - 12.12.23

// Xavi // Royal Antwerp

Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod Royal Antwerp og her lagde han ikke skjul på, at det nok bliver flere af de unge spillere der sendes på banen, så andre kan slappe lidt af.

Det blev et usædvanligt kort pressemøde Xavi holdt og onsdagens modstander fra Royal Antwerp blev ikke nævnt med et ord. Her er hvad Barca-træneren svarede på:

Kommer der rotationer mod Royal Antwerp?
'Det beslutter vi i morgen, men nu hvor vi er kvalificeret, er det tiden til at give de unge spillere chancen. Vi må se hvordan det går ved træningen og hvilke fornemmelser de har, men det normale vil være, at der sker ændringer i morgen. Tanken er at give en pause til dem der har spillet mest'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den hårde kritik efter Girona-kampen:
'Jeg har ikke læst noget, men det er normalt når man taber på hjemmebane til Girona. Spillerne var vrede, for det var en kamp vi dominerede. Vi gjorde mange ting godt for at vinde, ligesom mod Madrid, men vi begik fejl i begge ender'.

Hvorfor blev der ændret i truppen i dag?
'Vi ændrede vores rejseplaner og ville gerne have alle samlet. Mange spillere ville også gerne med for at stå sammen'.

Hvad mener Xavi med at Barca er under opbygning?
'Jeg refererer til, at vi har været med i Europa League i to år, og at holdet skal være meget mere konstant. Jeg taler ikke om at vi skal bruge mere tid, men at spillet skal bygges op. Jeg mener vi er halvvejs til at skabe et stort Barca-hold'



.:FORSIDE:.