fbpx
Annonce

Xavi har brug for en sejr i aftenens pokalkamp

FCBARCELONA.DK - 24.01.24

 


Der er kommet lidt ro omkring Xavi efter sejrene over Unionistas og Real Betis, men det kan hurtigt ændre sig, for ryger Barca ud af Copa del Rey i aften allerede i kvartfinalen, vil kritikken helt sikkert tage til igen.

Kritikken var massiv efter Barcas nedtur i den spanske Supercup med 4-1 nederlaget til ærkerivalerne fra Real Madrid. Derefter er fulgt to sejre i træk og i aften skal Barca så forsøge at spille sig i semifinalen i Copa del Rey.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi og hans spillere skal på en meget svær opgave på udebane mod Athlétic Club Bilbao og det skal bemærkes, at kvartfinalen skal afgøres i denne ene kamp. Der venter således ikke en returkamp hjemme i den catalanske hovedstad.

Barca gik ind til sæsonen med ambition om at vinde sæsonens fire mulige trofæer, men forrige søndag glippede supercuppen altså og derfor vil det være en stor skuffelse, hvis Copa del Rey glipper allerede i kvartfinalen.

Bilbao er altid svære hjemme på San Mamés og det bliver ikke nemmere af, at baskerne viser god form for tiden. De tabte vist ude mod Valencia i weekenden, men før det vandt de seks kampe i træk.

Skulle det lykkes for Barca at vinde i aften i Bilbao, vil det utvivlsomt øge mulighederne for et trofæ denne sæson. I Copa del Reys semifinaler spillers der både ude og hjemme.

Kampen i aften spilles kl. 21.30 og den vises på Sport Live.



// Copa del Rey // Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.