fbpx

Xavi: 'Hvis vi ikke vinder, ser det meget svært ud'

FCBARCELONA.DK - 20.04.24

 


Barca-træner Xavi Hernández har holdt pressemøde i dag i forbindelse med søndagens topkamp mod Real Madrid. Her understregede han vigtigheden af, at Barca vinder kampen, så de kan lægge pres på Madrid i toppen.

'I morgen har vi muligheden for at spille os tilbage i ligaen. Det er den vigtigste kamp på sæsonen, for vi møder et stærkt Madrid-hold, ikke mindst efter at de eliminerede verdens bedste hold, Manchester City. I dag har vi trænet godt og holdet er fuld af lyst til at kæmpe med om ligaen' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Skuffelse efter PSG-kampen:
'Vi skal lykkes med at ændre stemningen. Den vrede og frustration fra forleden dag, skal vendes til vores fordel. Vi står foran et stærkt Real Madrid, der mentalt er styrket denne uge efter Champions League.'.

Polemikken med Gündogan efter PSG-kampen:
'Så længe der ikke er dårlige hensigter, er der ingen problemer. Jeg så ikke noget problem i det og det hele er faldet på plads'.

Forventninger til kampen:
'Madrid vil presse os de første minutter i hver halvleg og de spiller på hjemmebane. Vi skal være modige, for det er det perfekte scenarie til at vise personlighed. Vi har forberedt kampen godt og jeg tror vi kan spille en god kamp og vinde'.

Har Xavi holdt møde med ledelsen om sin fremtid:
'Der har ikke været noget møde, for jeg er ikke blevet inviteret. Det er heller ikke det vigtige, for i morgen spiller vi om mesterskabet. Hvis vi ikke vinder, ser det meget svært ud. Det er ligaen der er på spil'.

Mulighederne i ligaen:
'Vi skal vinde for at lægge pres på topholdet. Hvis vi vinder er vi fem point efter og det er et scenarie vi gerne vil se'.

Real Madrid er trætte efter City-kamp:
'I denne slags kampe har trætheden ikke så stor indflydelse, men det er mest et tema for Madrid. Vi går godt ind til kampen og er klar til at vinde'.

xavi29F

// Xavi // El Clásico
.:FORSIDE:.