fbpx
Annonce

Avis: Xavi er i fare for at misse El Clásico

Peter Vyff - 19.03.24

 


Barca sikrede sig en imponerede sejr på udebane over Atlético Madrid i søndags. Cheftræneren Xavi modtog dog et rødt kort undervejs i kampen, der nu angiveligt kan få betydning for hans deltagelse i det kommende El Clásico.

Selvom Barca havde ryggen imod muren i søndags, lykkedes det alligevel at hente en 3-0 sejr over Atlético Madrid, og dermed holde snor i Real Madrid i toppen af La Liga. Catalanerne overtog med sejren også andenpladsen fra Girona, der har tabt en del point på det sidste.

Barca må derfor siges at have genfundet en smule af formen fra starten af sæsonen, og med en række svære kampe forude kunne tidspunktet ikke være bedre. Holdet må dog undvære Xavi i de næste par kampe, efter han modtog en udvisning i første halvleg på Wanda Metropolitano.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren blev udvist efter gentagende gange at have brokket sig til dommeren, og efter et gult kort i det 41. minut, fik han et rødt kort et par minutter senere. Det kan nu angiveligt få store konsekvenser for Xavi, der er i fare for at misse opgøret mod Real Madrid den 21. april.

Catalaneren står ellers kun til at modtage to karantænedage, hvilket holder ham ude af opgørene mod Las Palmas og Cádiz. Men ifølge avisen Sport er det ikke utænkeligt, at Xavi kan modtage tre karantænedage i stedet, da der har været et stort gentagelsesmønster i hans udvisninger.

Disciplinærkomiteen i La Liga forventes at tage en beslutning om dommen i morgen, hvor de mødes for at afsige dom fra den seneste weekends kampe. Barca har angiveligt ikke tænkt sig at appellere dommen uanset udfaldet, men håbet er selvfølgelig, at Xavi er i stand til at styre sit hold fra sidelinjen mod Real Madrid, i en muligvis afgørende kamp i sæsonen.

// Xavi // El Clásico
.:FORSIDE:.