fbpx

Xavi: 'Real Sociedad havde fortjent meget mere'

FCBARCELONA.DK - 05.11.23

 


Xavi glædede sig over de tre point efter kampen mod Real Sociedad, men han erkendte samtidig, at sejren ikke var fortjent. Han kritiserede især holdets indsats i første halvleg, som han betegnede som uacceptabel.

'Jeg mener at Real Sociedad havde fortjent meget mere. Folk fokusere på resultatet, men det gør vi ikke. I sidste uge spillede vi godt, men det gjorde vi ikke i dag. I dag er der grund til at være selvkritiske, for vi var ikke gode' indledte Xavi.

'Jeg tror at El Clásico påvirkede os mere end jeg havde ventet. Spillerne var stadig ramt efter nedturen, især i vores 20 første minutter i dag. De var uacceptable og det kom bag på mig' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

Indtrykket af Real Sociedad:
'De er rigtig gode på midtbanen. De har et meget stærkt hold, så vores sejr i dag er meget værdifuld, uden at vi vandt som vi gerne vil'.

Betydningen af de tre point:
'Kampen i dag er et eksempel på, hvad vi ikke skal gøre på banen, specielt i første halvleg. Det må ikke ske, men at vinde kampe uden at spille godt, kan gøre dig til mestre. Det er en sejr der er guld værd og det øger vores selvtillid efter nederlaget i El Clásico, for det gjorde ondt'.// Xavi // Real Sociedad
.:FORSIDE:.