fbpx

Xavi: 'Andenpladsen afhænger nu af os selv'

FCBARCELONA.DK - 12.05.24

 


Xavi har holdt pressemøde forud for mandagens hjemmekamp mod Real Sociedad. Her glædede han sig over, at Barca nu selv kan afgøre om de vil tage andenpladsen, men han forudså samtidig en svær kamp mod baskerne.

'Real Sociead har et ekstraoridnært niveau. Imanol (Real Sociedads træner, red.) udfører et vildt stykke arbejde og gør tingene rigtig godt. Det bliver en svær og hård modstander, men vores hold vil bevise, at de kan vinde over et stort hold efter nederlaget mod Girona' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Barca-træneren også sagde:

Andenpladsen i ligaen:
'Vi har igen fået muligheden for at tage andenpladsen. Den afhænger nu af os selv efter Gironas uafgjorte kamp mod Alavés. Hvis vi ikke slutter på andenpladsen, vil det være et stort tilbageskridt. Der mangler fire kampe og den i morgen er vital'.

Mange rygter om flere spillere:
'Vi er dem vi er, indtil sæsonen slutter. Der er to uger tilbage og målet er at slutte på andenpladsen. Jeg kan godt forstå, at man taler om spillere der skal sælges og andre der bliver, men lige nu er der ingen der skal sælges, for det gælder om at stå sammen og opnå andenpladsen'.

Ansu Fatis fremtid:
'I skal ikke spørge mig om navne, for jeg siger ingenting. Jeg skal nok tale om de udlejede spillere når sæsonen er slut'.

Cubarsís forlængelse:
'Det er en stor nyhed, for han repræsenterer nutiden og fremtiden. Vi håber også at lave aftaler med Hector Fort og Guiu. Vi regner meget med dem'.

Mange mål lukket ind på det seneste:
'Vi ved, att de mange kampe uden en naturlig defensiv midtbanespiller har præget sæsonen. Når Oriol Romeu eller Andreas Christensen har spillet, er det gået fint. men vi har manglet at dominere på midtbanen. Det er trænerstabens skyld'.

xavi12F

// Xavi // Real Sociedad
.:FORSIDE:.