fbpx

Xavi: 'Det er altid svært mod Real Sociedad'

FCBARCELONA.DK - 14.05.24

 


Xavi Hernández var godt tilfreds, da han udtalte sig efter 2-0 sejren over Real Sociedad. Han var ikke overrasket over, at det blev en svær kamp og derfor glædede han sig ekstra over de tre vigtige point.

'Det er altid svært for os, når vi møder Real Sociedad. De er altid organiserede og aggressive når vi møder dem, og de lader os ikke skabe noget farligt. Vi havde ikke forventet deres bagerste kæde på fem mand, men vi fandt rummene bag dem nogle gange, selvom de gjorde det svært for os. Det er en meget vigtig sejr for os. Vi spillede samlet set en god kamp' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Straffesparket i overtiden:
'Jeg er overrasket over, at de dømte straffe så sent. Jeg beklagede mig over hånden på bolden, men jeg forventede ikke, at de ville dømme det'.

Udskiftningen af Robert Lewandowski:
'Det var en taktisk disposition, så vi igen kunne presse dem højt på banen, og fordi vi spiller tre kampe på en uge. Vi havde brug for ny energi og friske ben. Robert arbejdede godt og jeg kan godt forstå, at han blev sur. Det blev jeg også, da jeg blev skiftet ud, men man skal tænke på holdet'.

Indtrykket af holdets indsats:
'Jeg synes vi gjorde det godt mod et hold, der har spillet med i Champions League. Vi gjorde det godt i defensiven. Jeg er samlet set godt tilfreds'.

Lamine Yamals præstation:
'Han burde være i gang med sit første år som ynglingespiller, så han mangler stadig noget på det taktiske område, men hans talent er unikt. Han gør en forskel som 16-årig og repræsenterer nutiden og fremtiden. Jeg er meget tilfreds med ham'.

Vitor Roque kom ikke på banen:
'Han var tvivlsom til kampen, efter at han havde fået et hårdt spark på anklen, men vi valgte at tage ham med'.

Araujo fik ikke spilletid:
'Han har nogle småskavanker og vi har tre kampe på en uge, så vi valgte at spare ham, men det er ikke noget alvorligt'.

Holdet er tilbage på andenpladsen:
'Vi havde brug for en reaktion ovenpå nederlaget mod Girona, for det gjorde ondt. Jeg er meget glad for den måde holdet reagerede på. Nu afhænger andenpladsen kun af os selv'.


Xavi120F

// Xavi // Real Sociedad
.:FORSIDE:.