fbpx

Xavi: 'Vi skal vise at vi vil i den finale'

Anders Lang Jensen - 10.01.24

// Xavi // Supercup

Torsdag venter semifinalen i den spanske Super Cup mod Osasuna, og forud for opgøret var Xavi naturligvis til stede til Barcas pressemøde. Catalaneren spår en svær kamp for at nå til finalen, men håber at bruge cuppen som vendepunkt.

Læs Xavis udtalelser her:

Den spanske Super Cup:
'Vi kender ikke Osasunas indgangsvinkel til kampen, men de har en fremragende træner og har en klar måde at gøre tingene på med et direkte spil. De er et fysisk hold, som forsvarer sig rigtig godt. De har gjort livet svært for os på det seneste' sagde Xavi.

'Det er klart, at vi er favoritter, men ​vi skal vise, at vi vil være i den finale. Sidste års sejr i Supercuppen var fantastisk for os. Det gav os selvtillid og stabilitet. Jeg håber, vi kan gentage det, vi gjorde sidste år. Supercuppen var et vendepunkt for os, så jeg håber, at vi kan vinde Supercuppen og ligaen igen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er en knockout-kamp, og vi kan ikke lave fejl. Der er en masse entusiasme på holdet, og vi skal spille en komplet kamp'.

Holdets nuværende form:
'Vi mangler den styrke, som vi har haft på andre tidspunkter. Vi giver for mange ting væk i vores forsvar, og det koster os mere i denne sæson. Jeg tror, ​​at spillerne har set, at hvis de ikke giver 100 procent, kommer tingene ikke'.

'Jeg har stadig en følelse af, at vi er meget forenede. Følelsen af ​​sammenhold, og at vi er en familie, ændrer sig ikke'.

Status på Pedri og João Cancelo:
'Pedri kan muligvis spille mod Osasuna, men vi får at se. Så vidt jeg ved ser det mere kompliceret ud for João Cancelo at nå det. Pedri er den, der er tættest på'.

João Félix’ rolle til kampen:
'Vi kommer til at have det bedste hold fra start, så vores indskiftere undervejs i kampen også kan være vigtige med det in mente, at der kan være forlænget spilletid og straffespark. João Félix bliver også vigtig. Alle bliver vigtige for os'. slutter Xavi.

.:FORSIDE:.