fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi havde fortjent at vinde kampen'

FCBARCELONA.DK - 22.04.24

 


Der gik meget lang tid efter slutfløjtet af El Clásico, inden at en meget skuffet Xavi Hernández udtalte sig til pressen efter 3-2 nederlaget. Han følte at holdet klart blev bortdømt og at de havde fortjent at vinde kampen.

'Jeg er meget stolt over holdet, for jeg synes vi spillede bedst. Vi spillede rigtig godt, skabte mest og forsvarede os godt. Det var os der kontrollerede kampen og vi havde fortjent sejren. Vi mistede de tre point på grund af situationer som vi ikke er herre over. Det er ærgerligt, for vi havde fortjent mere. Vi kan være stolte over vores kamp' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Polemikken omkring en mulig scoring:
'Jeg er meget skuffet. Alle kunne se at bolden var over stregen. Alt gik imod os. Allerede i starten af sæsonen mod Getafe advarede jeg om, at jeg ikke kunne lide hvad jeg så. I dag kulminerede det'.

Ingen målteknologi i La Liga:
'Vi skal ikke holde mund. Det er skammeligt, at der ikke er målteknologi i ligaen. Jeg føler en stor uretfædighed. Alle kunne se det. Hvis vi vil have den bedste liga, skal vi have målteknologi'.

Mulighederne i ligaen:
'Der resterer seks kampe, så der er arbejde der skal gøres. Mesterskabet ser meget svært ud, så nu skal vi kæmpe for andenpladsen, for målet er at spille med i supercuppen næste år. Der er altid nye mål'.

Xavis fremtid:
'Det er ikke tiden til at tale om dette. Vi skal have bearbejdet nederlaget og tænke på kampen mod Valencia'.

Real Madrid ligger til at vinde mesterskabet:
'Ligaen spilles over 38 kampe, så vi skal ønske dem tillykke. De har kun tabt en enkelt kamp og nu har de næsten afgjort ligaen. Det ser meget svært ud for os, men i dag føler jeg en stor uretfærdighed'.

xavi142F

// Xavi // Real Madrid
.:FORSIDE:.