fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi kan sagtens hente ni point i ligaen'

FCBARCELONA.DK - 19.12.23

 


Barca-træner Xavi Hernández holdt mandag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens hjemmekamp i ligaen mod Almería. Her slog catalaneren fast, at afstanden på ni point op til Girona på førstepladsen sagtens kan hentes.

Læs Xavis udtalelser fra pressemødet her:

Kampen:
'I morgen venter der os en hjemmekamp, hvor vi skal sørge for at komme tilbage på sporet, spille godt og fremfor alt score på vores chancer. Det er meget vigtigt, at vi får en sejr i morgen og at vi formår at spille en komplet kamp uden udfald'.

Girona:
'Vi må erkende, at Girona kæmper med om mesterskabet i år. De spiller virkelig god fodbold og er meget stærke taktisk. De spiller på et meget højt niveau og har lidt den samme tankegang som os. Vi kommer til at kæmpe med dem om titlen'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


For mange udfald:
'Det er tydeligt, at vi svinger for meget. Vi skal være stærkere mentalt og formå at forsvare os ordentligt selv når vi er under pres. Det var vi i stand til i sidste sæson, men i denne sæson har vi haft det svært. Vi skal være mere skarpe både i vores eget felt og i modstanderens, hvis vi vil vinde titler i år'.

Forstærkning til januar:
'Vi ønsker altid at forstærke truppen og med Gavis langvarige skade har vi brug for en midtbanespiller. Det er umuligt at finde en ny Gavi, men vi arbejder sammen med Laporta på at forstærke truppen'.

Vitor Roque:
'Vi kan ikke lægge et stort pres på så ung en spiller som Vitor Roque. Det handler ikke om enkelte spillere, men om at få hele holdet til at fungere. Han skal have lov til at komme hertil, tillpasse sig og bidrage med sit talent. Jeg glæder mig til at se ham i aktion, for jeg er overbevist om, at han kommer til at hjælpe os meget'.

Napoli i Champions League:
'De vandt mesterskabet i Italien i sidste sæson, men det er tydeligt, at de i denne sæson står i en lignende situation som os. De har fået ny træner og de spiller mere defensivt nu. Der er stadig to måneder til, at vi skal møde dem, så der kan nå at ske meget'.

Pessimisme hos tilhængere:
'Vi forstår godt, at tilhængerne ikke er tilfredse. Vi har ikke levet op til vores ansvar og til deres forventninger. Jeg er dog sikker på, at vi nok snart skal gøre dem glade igen'.

Afstanden i tabellen:
'Der er nu ni point op til førstepladsen og det er selvfølgelig en del, men jeg er slet ikke i tvivl om, at vi sagtens kan hente dem. Alle hold vil få en fornedgang i løbet af sæsonen og vi vil igen ramme vores topform. Hele truppen er overbevist om, at vi lukker hullet'.

// Xavi // Almeria
.:FORSIDE:.