fbpx

Abelardo: 'Det er ikke umuligt at besejre Barca'

FCBARCELONA.DK - 04.01.20

© Getty Images
// Espanyol

Abelardo Fernández har overtaget trænerjobbet hos Espanyol, der i aften får besøg af Barca. Selvom Espanyol ligger klart sidst i tabellen, tror han stadig på at ligaens tophold kan besejres.

'Jeg har en gruppe spillere der er klar til at vende situationen og gøre mit arbejde letttere. Vi har haft en uge med god træning, hvor jeg har talt individuelt med spillerne. Det har været en fantastisk uge og jeg er sikker på, at de vil spille en flot kamp i morgen' kom det optimistisk fra Abelardo på et pressemøde i går.

'Vi har ingen nerver på. Vi skal tænke på hvad der sker nu og vi ved, at vi i morgen starter på en ny liga. Hver spiller skal løse sin opgave og derfra kan vi forbedre os' fortsatte han.

'I morgen er det et derby og alle kan lide at besejre Barcelona, men så skal vi kunne yde modstand. Det er min første modstander og vi går efter at vinde. Vi skal forsøge at gøre det svært for dem og jeg sikker på, at vi spiller en flot kamp. Gør vi det, er det ikke umuligt at besejre Barca' sagde han videre.

'Vi er ikke på en umulig mission. I fodbold kan du spille forfærdeligt og alligevel vinde. Det sker ikke i mange sportsgrene. Hvis vi vil vinde, skal vi yde 200% i angrebet, ikke bare mod Barca, men mod alle, for denne liga er meget jævnbyrdig. Vi afskriver ingenting og der er tre point på spil' udtalte Abelardo.

'I morgen vil jeg være tilfreds hvis vi spiller dårligt og vinder. Hvis vi spiller en god kamp og spiller med, vil det være en lille skridt fremad, selvom vi skulle tabe, men vi har brug for point og hvorfor ikke begynde i morgen?' afsluttede han.

.:FORSIDE:.