fbpx

Avis: Abel Ruiz får chancen mod Ibiza

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.01.20

© Getty Images
// Abel Ruiz

I den seneste tid er Abel Ruiz blevet rygtet væk fra Barca og forleden blev han meldt tæt på et skifte til Sporting fra Portugal. Angriberen er dog stadig at finde i Barca og i aften kan han få muligheden for at vise sig frem på førsteholdet.

Abel Ruiz har trænet med hos førsteholdet i de seneste dage på ordre fra Quique Setién. Den nye Barca-træner vil gerne se de unge angribere an, inden at Barca måske går ud og henter en erstatning for Luis Suárez.

Ifølge den catalanske avis Sport var Abel Ruiz en hovedpersonerne ved tirsdagens sidste træning inden aftenens pokalkamp ude mod Ibiza. Det tyder derfor på, at valencianeren får muligheden på førsteholdet i aftenens kamp.

Om det bliver med en start på bænken eller en plads i startopstillingen må tiden vise, men Quique Setién har allerede varslet ændringer, da flere af de bærende spillere vil få en pause. Dette kan ende med give Abel Ruiz en startplads.

Mandag blev Abel Ruiz meldt timer fra en lejeaftale med Sporting, men Quique Setién har indtil videre sat en stopper for skiftet, fordi han vil se nærmere på den unge angriber fra B-holdet. Det bliver spændende at se om han kommer til at spille i aften.

Abel Ruiz fik allerede sin debut for Barca sidste år i foråret i en kamp mod Getafe, hvor catalanerne allerede havde vundet mesterskabet. Det er den eneste han indtil videre har spillet for Barcas bedste mandskab og han er først kommet tilbage omkring førsteholdet efter Setién er kommet til.

.:FORSIDE:.