fbpx

Avis: Barca har tre midtbanespillere på radaren

Markus Johannessen - 15.09.24

// Goretzka // Fabian Ruiz // Joshua Kimmich

Barca står over for udfordringer på midtbanen, især på den defensive midtbane, på grund af Bernals skade og den angiveligt manglende kemi mellem Frenkie de Jong og Laportas ledelse. Det kan bringe nye navne i spil.

Selvom sommerens transfervindue er lukket i, er den sportslige ledelse fortsat konstant på udkig efter potentielle forstærkninger til truppen. Ifølge den catalanske avis Sport, er særligt tre navne fremhævet på ønskelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen


Joshua Kimmich
Det lykkedes ikke Barca at få fat i den 29-årige Bayern München-profil i dette transfervindue, men han er fortsat at finde på Flicks liste over ønskede forstærkninger til midtbanen. Muligheden for Kimmich er stadig åben, da han endnu ikke har fornyet sin kontrakt og derfor er transferfri i 2025, hvilket kan være et scoop, hvis Bayern München ikke sikrer en forlængelse.

Leon Goretzka
Goretzka er endnu en Bayern-profil, som Hansi Flick gerne ville se iført Barca-trøjen, da han stort set evner at spille alle midtbanepositioner med samme høje kvalitet. Der er også usikkerhed omkring den 29-årige tyskers fremtid i Bundesligaklubben, da de endnu ikke har formået at forlænge hans kontrakt, som udløber i 2026. Hans prisskilt kan potentielt reduceres betydeligt, hvis han er igang med sin næstsidste sæson, da alternativet er, at Bayern må lade ham gå gratis efter hans kontrakt udløber. 

Fabián Ruiz
Den 28-årige spanske landsholdsspiller fra Paris Saint-Germain er også at finde på Barcas radar. Fabián Ruiz har fået begrænset spilletid i PSG efter João Neves fra Benfica har tilsluttet sig den franske hovedstadsklub, og rygterne går på, at Ruiz vil søge andre muligheder. Barca er angiveligt meget interesseret i hans underskrift, men har en konkurrent i Real Madrid, som ligeledes ønsker at hente midtbanespilleren. 

Klubbens økonomi forventes at forbedre sig markant i den kommende sæson, blandt andet på grund af det nye Spotify Camp Nou, der vil bringe større indtægter. Desuden er der flere økonomiske initiativer i gang, for at undgå et lignende stramt transfermarked som det seneste, hvor tilgangen af Dani Olmo var en af de få positive elementer, sammen med unge Pau Víctor fra Girona.

Derudover beretter avisen Sport, at catalanerne overvejer at inkludere Frenkie de Jong i handlen, hvis en af disse transfers skulle blive aktuel. Både PSG og Bayern München har nemlig vist interesse for hollænderen i en længere periode og hans trivsel i Barca meldes at være tvivlsom. For nuværende er den 27-årige midtbanespiller ude med en ankelskade.

goretzkaruiz1F

.:FORSIDE:.