fbpx

Bayern München meldes interesseret i Raphinha

Simon Arun Vrábel - 07.06.23

// Raphinha

Efter en skuffende sæson set med europæiske briller for Bayern München, kigger den sydtyske klub nu mod Barca, for at finde næste sæsons offensive forstærkning, og her skulle brasilianske Raphinha være deres topprioritet.

I dette års Champions League røg Bayern München allerede ud i turneringens kvartfinale, og det har gjort, at den tyske storklub planlægger flere offensive indkøb forud for næste sæson. Her kommer Raphinha ind i billedet, og det er ikke første gang, at tyskerne har føleren ude efter brasilianeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var ikke uden polemik og det helt store checkhæfte, at Barca i sidste sommer kunne sikre sig den brasilianske offensiv spiller fra Leeds United, for den 26-årige angriber var ombejlet af flere forskellige klubber. En af disse var angiveligt tyske Bayern München, som nu igen har den brasilianske landsholdsspiller på blokken, når sommerens transfervindue åbner om ganske få uger.

Avisen Mundo Deportivo fortæller, at tyskeren havde forhørt sig om Raphinha allerede sidste sommer, men brasilianeren var dengang opsat på at skifte til Barca, og derfor kom forhandlingerne med den daværende træner Julian Nagelsmann aldrig længere. I dag hedder træneren i Bayern Thomas Tuchel, og den tyske succestræner skulle også være yderst opsat på at hente Raphinha til Sydtyskland.

Barca betalte i sommer 58 millioner euro for Raphinha, som i sin første sæson i klubben har scoret 10 mål og lavet 12 assist. Der er derfor ingen tvivl om, at Barcas sportslige ledelse vil se sig godt betalt, hvis tyskerne skal gøre sig nogle forhåbninger om at kunne realisere en handel. Skulle det lykkes, skal Raphinha selv overtales, og det kan i sidste ende nok blive den allersværeste opgave for tyskerne..:FORSIDE:.