fbpx
Annonce

Avis: Bayern München vil hente Frenkie de Jong

Jacob Møller Nielsen - 10.12.20

// Frenkie de Jong


Frenkie De Jong skiftede i 2019 til Barca, hvor andre klubber som Bayern München også viste interesse for hollænderen. Mundo Deportivo mener nu at vide, at bavarianerne igen vil gå efter De Jong, da Barca kan være tvunget til at sælge.

FC Barcelona har haft en rædselsfuld første halvdel af sæsonen, hvor det er blevet til en krise i klubben. Oveni den spillemæssige krise, er der samtidig en økonomisk krise som resultat af coronakrisen.

Den selvsamme pandemi har dog også været skyld i, at Barca-spillere som Frenkie de Jong har forlænget deres kontrakter til 2026 og samtidig modtager mindre i løn. Netop Frenkie de Jong skiftede til Barca i 2019, hvor han blev udset til at være fremtidens mand.

Ingen tvivler på, at De Jong bliver en fremragende spiller for Barca i fremtiden, men Barcas økonomi er p.t. så presset, at interessen for hollænderen er steget, da Barca kan være tvunget til salg af profiler, hvis andre skal til.

Mundo Deportivo mener dertil at vide, at Bayern lurer i kulissen, når det gælder De Jong. Bayern ville gerne have hollænderen allerede i 2019, der dog valgte Barca fremfor tyskerne. Barca vil nok nødigt sælge De Jong, men hvordan coronakrisen kan påvirke Barcas hold er fortsat uvist. Derfor står Bayern også på spring for at snuppe hollænderen, hvis Barcas økonomi bliver for presset.

Om tyskerne får held med at lokke Barca med penge og De Jong med et bedre nuværende sportsligt projekt, vil tiden vise. Barca-fans verden over vil dog nok håbe på, at hollænderens fremtid er i Barca i mange år frem endnu.

.:FORSIDE:.