fbpx
Annonce

Avis: De Jong ønsker ikke at spille mod Alavés

Simon Arun Vrábel - 10.11.23

// Frenkie de Jong

Barcas lægestab har angiveligt sagt god for, at Frenkie de Jong kan få minutter i søndagens kamp mod Deportivo Alavés, men den hollandske midtbanespiller føler sig ikke selv klar til at spille endnu, hvilket sætter Xavi i store problemer.

Det er snart to måneder siden, at Frenkie de Jong sidst spillede 90 minutter, og i søndagens kamp mod Deportivo Alavés, hvor Gavi sidder ude med karantæne, kunne hollænderens tilbagevende have været yderst kærkommen, men hollænderen har bedt om mere tid til at komme sig. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Xavi står derfor overfor et stort dilemma, når man på søndag møder Deportivo Alavés, for Ilkay Gündogan har spillet fuldtid i 13 kampe i streg, og Gavi sidder ude med karantæne, efter at han har samlet for mange gule kort sammen. Derfor kunne en klarmelding til Frenkie de Jong været et oplagt tidspunkt, da Xavi ellers kun har Oriol Romeu, Pedri, og Fermín López tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var i kampen mod Celta de Vigo den 23. september, at Frenkie de Jong forstuvede anklen, men nu skulle Barcas lægestab angiveligt have givet hollænderen det grønne lys. De Jong føler sig dog ikke selv klar til at spille, og derfor sidder han ifølge Mundo Deportivo over mod Alavés, ligesom den hollandske landstræner heller ikke udtager midtbanespilleren til den kommende landsholdssamling.

Det betyder, at Frenkie de Jong tidligst kan komme i spil den 25. november, når Barca skal spille den svære udekamp mod Rayo Vallecano. I mellemtiden må hollænderen blive i Barcelona, hvor han nok også har rigeligt at se til, da han skal være far til sit første barn i løbet af de kommende uger.

Frenkie de Jong har kun spillet 544 minutter i denne sæson fordelt på syv kampe.

.:FORSIDE:.