fbpx

Avis: Juventus viser igen interesse for Jordi Alba

Markus Johannessen - 07.01.23

// Jordi Alba

Der har tidligere været rygter om, at Jordi Albas karriere ville fortsætte i Seria A, da både Inter og Juventus har vist interesse for Barca-veteranen. Nu vil Juventus angiveligt endnu engang forsøge at lokke Alba til Torino med en lukrativ kontrakt. 

Italienske Juventus leder fortsat desperat efter en venstreback og ifølge den catalanske avis Sport, er deres fortrukne kandidat stadig 33-årige Jordi Alba, som meget vel kan være færdig i Barca inden længe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Juventus' ledelse følger catalaneren tæt og er klar over, at Xavi har et overskud af venstreback-spillere. Både Balde, Marcos Alonso og Jordi Alba er til rådighed på positionen og Juventus vil efter sigende forsøge at friste Jordi Alba med garanteret spilletid og en betragteligt bedre løn end hans nuværende. 

Indtil videre ser det dog ikke ud til at blive realitet for Torino-klubben. Jordi Alba har kontrakt indtil 2024 og har selv ytret, at han er villig til at gå ned i løn for at fortsætte på Camp Nou.

Det lader ikke til, at den 33-årige kantspiller ser økonomi som et incitament til at fortsætte karrieren andetsteds. Ifølge avisen Sport slår Jordi Alba fast, at han ikke ønsker at repræsentere andre hold end Xavis mandskab. Det er endnu uvist, hvilken kontrakt Juventus vil tilbyde forsvarsspilleren i næste transfervindue.

.:FORSIDE:.