fbpx

Avis: Roberto Firmino vil til Barca til sommer

Simon Arun Vrábel - 26.05.23

// Firmino

Til sommer udløber Roberto Firminos kontrakt med Liverpool, og de seneste rygter går på, at brasilianeren i stedet for at forlænge med den engelske topklub håber på, at Barca vil inddrage ham i Xavis sportslige projekt.

Efter flere succesfulde sæsoner hos Liverpool udløber Roberto Firminos kontrakt til sommer og vel vidende, at han kan forlade Anfield gratis, så håber brasilianeren på, at Xavi kan bruge ham i genopbygningen af den catalanske storklub.

Firmino ankom til Liverpool tilbage i 2015, og siden da har den brasilianske angriber spillet 361 kampe for ”The Reds” med 110 mål og 79 assist til følge. Firmino fylder dog 32 år til sommer, og det er derfor sidste chance, hvis brasilianeren vil prøve at spille i en anden europæisk klub på topplan. Her kommer Xavis projekt i Barca ind i billedet ifølge avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Brasilianeren spiller nemlig centerforward og på den position har Xavi i dag kun Robert Lewandowski til rådighed. Selvom polakken har haft en mere end godkendt første sæson i blaugrana, så har holdet haft udfordringer med at erstatte polakken i de kampe hvor han ikke har været tilgængelig som følge af en skade eller karantæne.

Derfor håber Firmino, at Barca kan bruge brasilianeren, som også har 55 kampe på CV'et for det brasilianske landshold, for med kontraktudløb med udgangen af juni måned, kan Barca hente angriberen kvit og frit. Xavi har i denne sæson også prøvet at spille med Ansu Fati som alternativ til Lewandowski, men heller ikke den mulighed har været optimal, og derfor kunne en erfaren og rutineret spiller som Firmino være en god afløser.

I denne sæson har Firmino spillet 34 kampe for Liverpool. I alt er det blevet til 12 mål og 5 assist.

.:FORSIDE:.