fbpx
Annonce

Både Pedri og Raphinha meldes i spil til El Clásico

Peter Vyff - 06.10.23

// Pedri // Raphinha

Barca er blevet ramt af en stribe skader i de seneste par uger hvilket betyder, at Xavi må undvære flere nøglespillere. Der er dog håb forude, især for Raphinha og Pedri, der måske kan nå at blive klar til storkampen imod Real Madrid.

Selvom sæsonen kun er et par måneder gammel har den allerede sat sine spor hos flere Barca-spillere, der har været ramt af skader. Senest måtte Xavi se topscoreren, Robert Lewandowski, forlade banen efter en hård tackling på anklen i Champions League-sejren over Porto i onsdags.

Catalanerne tager dog snart hul på en tiltrængt landskampspause, hvor nogle af spillerne kan få en smule ro. Barca tager dog efterfølgende fat på et hårdt kampprogram, hvor der blandt andet skal spilles sæsonens første El Clásico imod Real Madrid på Olímpic Lluis Companys den 28. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og imens Xavi sandsynligvis fortsat må undvære De Jong og Lewandowski til opgøret imod ærkerivalerne spekuleres der nu i, at Pedri og Raphinha kan nå at blive klar. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer, at brasilianerens situation er den sværeste at bedømme.

Den 26-årige Raphinha pådrog sig en lårskade i 1-0 sejren over Sevilla, hvilket også betød, at han missede kampen mod Porto. Kantspilleren kommer heller ikke i kamp på søndag imod Granada, men lægestaben håber angiveligt på, at han kan komme i kamp efter landskampspausen.

Pedris chance for at blive klar til El Clásico er eftersigende noget mere lovende, hvilket er rigtig godt nyt for Xavi, der har haft begrænsede muligheder på midtbanen. Catalaneren begyndte træningen på græs i denne uge, og han forventes klar til at spille, når landskampene er overstået.

Barca skal møde Athletic Club Bilbao og Shakhtar Donetsk henholdvis den 22. og 25. oktober, inden holdet møder Real Madrid. Xavi håber derfor med sikkerhed at have begge nøglespillere klar og tilbage i kampform, når de evige rivaler skal sendes hjem til hovedstaden med et nederlag i bagagen.

.:FORSIDE:.