fbpx
Annonce

Pedri har misset 10 måneder på lidt over to år

FCBARCELONA.DK - 04.11.23

// Pedri

Da Xavi udtog sin trup i går til dagens udekamp mod Real Sociedad, var det med Pedri blandt de udtagne for første gang siden slutningen af august måned. Nu krydses der fingre for, at den skrøbelige spiller kan undgå nye skader.

Det var ved en træning i slutningen af august at Pedri pådrog sig en lårskade og lige siden har han kæmpet for at blive klar igen. Det har trukket længere ud end først forventet, men ingen har ønsket at forcere noget med risiko for, at skaden ville vende tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er nemlig en kendsgerning, at Pedri har været ramt af en række muskelskader de seneste sæsoner. Den første kom i september 2021 i en kamp mod Bayern München, men allerede efter et par uger var han på banen igen. Det var nok for tidligt, for kort efter pådrog han sig en ny lårskade og denne gang var han ude i tre måneder.

I april 2022 var den så gal igen. Pedri pådrog sig endnu en muskelskade i en kamp mod Eintracht Frankfurt og denne gang måtte han sidde ude i to måneder.

Herefter så det ud til, at Pedri endelig kunne holde sig skadesfri en længere periode, men det holdt kun indtil februar måned i år. Her kom der endnu en muskelskade i en opgør mod Manchester United, hvorefter der fulgte en ny to måneders pause.

Allerede i maj måned oplevede Pedri nye muskelproblemer, uden at klubben direkte fortalte hvad det handlede om. Det betød dog, at Pedri missede sæsonens sidste fire kampe.

I august fulgte så den lårskade som Pedri netop er blevet meldt klar fra. Hvis man tæller alle Pedris skadespauser sammen de seneste to års tid, har han været ude i mere end 10 måneder, hvilket er en voldsom statistik for en blot en 20-spiller.

Klubbens lægestab og fysioterapeuter har helt sikkert forsøgt at analysere, hvad der er årsagen til de mange muskelskader. Man har forsøgt at sammensætte et mere fysisk træningsprogram for midtbanespilleren, så han styrker sine muskler i håbet om, at nye langvarige skader ikke opstår..:FORSIDE:.