fbpx

Pedri: ’Vi skal nyde de sidste kampe med Xavi’

Simon Arun Vrábel - 01.02.24

// Osasuna // Pedri

Pedri var med fra start mod Osasuna og efter kampen indrømmende hann, at det har været en meget anderledes uge, men at spillernes fokus nu er på, at give Xavi den bedst mulige afsked.

Efter nogle turbulente dage med det smertefulde nederlag til Villarreal og Xavis annoncering om, at han stopper til sommer, havde spillerne mere end nogensinde brug for at vinde over Osasuna. Derfor var det også en glad og lettet Pedri, som mødte pressen efter 1-0 sejren.

’Det føles rigtig godt med en sejr, for det var en svær kamp, specielt på grund af alt det der er sket i de seneste dage. Det har været en mærkelig uge for os alle sammen, men vi formåede at få en sejr imod et hold, som spiller meget intens fodbold. Det vigtigste er, at vi har fået tre point’, indledte Pedri ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det har været en meget anderledes uge for os alle sammen, og jeg synes, at det er en svær situation, men i sidste ende er det trænerens beslutning at stoppe. Vi skal nyde de sidste kampe med Xavi, og vi vil gøre vores for at vinde så mange kampe sammen med ham som muligt’, forsatte Pedri.

’Vi vil give alt hvad vi har i os i de sidste kampe, så Xavi kan få så mange sejre som muligt. Både for ham, og for holdet. Vi er alle sammen meget opsatte på at gøre vores allerbedste i resten af sæsonen. Det er rigtigt, at det ikke er nemt at være træner for Barca’, forsatte Pedri.

’Hver eneste gang man laver en fejl, så er pressen over en. Det er også svært for mig som spiller at repræsentere Barca, men det er den bedste klub i verden. Man må lære at stå imod kritikken når man spiller dårligt, og nyde de gode øjeblikke’, udtalte Pedri, inden han blev spurgt ind til Vitor Roque som scorede sit debutmål i Barca-trøjen.

’Han er allerede en meget vigtig spiller. Han spiller med høj intensitet, og hver gang han kommer på banen, kan vi se hans sult efter at score mål. Han kommer til at bidrage med meget til holdet, og hans konstante løb gør en stor forskel for os midtbanespillere’ kom det rosende fra Pedri inden han blev bedt om at give sit syn på muligheden for at genvinde ligaen.

’Det er rigtigt, at det ikke ser nemt ud, men vi vil kæmpe til det allersidste. Det fortjener klubben. Det eneste vi kan gøre, er at forsætte med at få tre point på kontoen i hver eneste kamp' afsluttede han.



.:FORSIDE:.