fbpx

Barca er det eneste ubesejrede hold i La Liga

FCBARCELONA.DK - 01.10.23

 

 

 

 
Barca måtte se sig sendt ned på 2. pladsen i ligatabellen, da Real Madrid lørdag aften vandt topkampen over Girona. Catalanerne kan dog bryste sig af, at de er det eneste hold i ligaen der er ubesejret efter de første otte runder.

Girona har været sæsonens helt store overraskelse denne sæson, men lørdag aften kom catalanerne noget ned på jorden igen, da de hjemme blev besejret med 0-3 af Real Madrid, der dermed vender tilbage til førstepladsen, ét point foran Barca og to foran netop Girona.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Girona var indtil da ubesejret i ligaen, mens Real Madrid i forrige runde tabte til lokalrivalerne fra Atlético Madrid. Derimod har Barca endnu ikke tabt en eneste kamp indtil nu og det er der ingen andre hold der kan matche.

Barca lagde ud med skuffende 0-0 mod Getafe i første runde og i tirsdags måtte de nøjes med 2-2 mod Mallorca, men ellers er de øvrige seks kampe vundet. Holdet har en målscore på +11 og det er også bedst af alle i La Liga.

Barcas næste opgave i ligaen er udekampen mod Granada på søndag, hvorefter der følger endnu en landskampspause.// La Liga
.:FORSIDE:.