fbpx
Annonce

Barca får catalansk sangerinde på trøjen i El Clásico

FCBARCELONA.DK - 08.03.23

// Spotify

Som en del af Barcas sponsoraftale med musiktjenesten Spotify vil catalanerne i løbet af sæsonen bære forskelle musikeres navn på trøjen. Det sker igen i den kommende El Clásico, hvor en catalansk sangerinde vil pryde fronten.

Normalt er det Spotifys logo, som ses på fronten af Barca-trøjen til catalanernes kampe, men til udvalgte kampe bliver musiktjenestens logo erstattet af en musikers navn, logo eller eksempelvis et album for promovering. Det så man blandt andet i efterårets El Clásico sidste år, hvor rapperen Drake var at finde på Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 19. marts gælder det endnu engang El Clásico, når Barca hjemme på Camp Nou tager imod Real Madrid i den spanske liga. Her vil Barca endnu engang bære en trøje med en musikers navn og her er turen kommet til den catalanske sangerinde, Rosalía. Det melder den catalanske radiostation, RAC1.

Rosalía er en verdenskendt catalansk sangerinde på 30 år, som har fået sit helt store gennembrud for at blande den spanske flamenco med latinpop og R&B. Hun har blandt andet vundet to Grammys og betragtes som en af de største artister i Spanien.

Den kommende El Clásico spilles den 19. marts klokken 21.00 på Camp Nou og opgøret kan meget vel blive afgørende for det spanske mesterskab.

.:FORSIDE:.