fbpx

Barca nedtoner interessen i Zubimendi og Neves

Simon Arun Vrábel - 15.01.23

// Ruben Neves // Martin Zubimendi

Barca har igennem snart et år haft et godt øje til Maritn Zubimendi og Ruben Neves men efter flere gode aktioner fra Frenkie de Jong fortæller de catalanske medier at man nu nedtoner interessen i de to spillere.

Et af de helt store emner i Catalonien for tiden er, hvem der skal erstatte Sergio Busquets når han muligvis forlader Barca til sommer. Igennem lang tid har den sportslige ledelse været interesseret i Martin Zubimendi og Ruben Neves, men nu ser det ud til, at man i stedet vil benytte Frenkie de Jong til opgaven.

Der arbejdes på højtryk på at finde en kompetent afløser til holdets anfører Sergio Busquets, men der findes få spillere i verden på hans niveau. To navne er dog gået igen i den catalanske presse igennem det seneste år og det er Real Sociedads Martin Zubimendi og Ruben Neves fra engelske Wolverhampton. Nu fortæller avisen Sport sammen med andre catalanske medier, at interessen for de to spillere er kølnet gevaldigt efter en lang række gode indhop fra Frenkie de Jong på den defensive del af midtbanen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Zubimendi forlængede sin kontrakt tilbage i oktober måned sidst år ind til 2027 og med en frikøbsklausul på 60 millioner euro, er den unge midtbanespiller en dyr løsning for Barca, selvom han angiveligt er Xavis foretrukne løsning. Den catalanske cheftræner menes nemlig aldrig at have været rigtig varm på portugisiske Rúben Neves, som dog forventes at være noget billigere, da han har kontraktudløb til næste sommer, men nu fortæller avisen Sport altså, at Frenkie de Jong har bragt klubben på andre tanker.

Den hollandske midtbanespiller fik nemlig lov til erstatte Sergio Busquets i semifinalekampen i Supercuppen imod Real Betis og det var hele syvende gang at han gjorde dette i denne sæson. Hollænderen har generelt gjort det godt på den defensive midtbane, hvilket i øvrigt også er dén position som han spiller på det hollandske landshold..:FORSIDE:.