fbpx
Annonce

Cancelo: 'En sejr søndag vil være det bedste svar'

FCBARCELONA.DK - 20.04.24

// El Clásico // Joao Cancelo

Barcas webkanal Barca One har taget en snak med Joao Cancelo forud for søndagens El Clásico. Her ser portugiseren frem mod en svær kamp og han erkender, at der er lidt ekstra nerver på til den vigtige kamp.

'Der venter os en rigtig vigtig kamp. Det er klart, at det slag vi fik mod PSG var hårdt for mig og mine holdkammerater, men vi skal rejse os og bevare optimismen. Det bedste svar vi kan give på søndag er at vinde kampen' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi skal være klar over hvor vigtig kampen er, for med en sejr kan vi komme tilbage, men der venter os en svær udekamp. Vi vil kæmpe til det sidste, men jeg føler vi fortjener det, for alle i truppen er gode mennesker. Det er en fantastisk trup, som jeg er meget glad for at være en del af. Jeg føler vi fortjener en sejr for kæmpe videre om ligaen, selvom det bliver svært' fortsætter Cancelo.

'Det er klart der er lidt nerver og ekstra spænding, for det er den kamp som flest mennesker ser i verden. Da jeg ikke selv var her, så jeg næsten altid kampene mellem Barca og Madrid. Det er en spektakuklær kamp for dem ser den og for tilhængerne. Jeg tror det bliver en flot kamp mellem to gode hold, hvor jeg håber at sejren går til vores side' siger han videre.

'Madrid har haft det hårdt med 120 minutters kamp og dernæst straffespark (mod City, red.). Det er mentalt krævende, mens vi kommer med en mental træthed. Der skal vi have sat i baggrunden og komme videre. Jeg ser holdet med stor lyst til at komme tilbage og jeg håber vi lykkes med at vinde kampen' afslutter portugiseren.

cancelo21F

.:FORSIDE:.