fbpx
Annonce

Coutinho: 'Man skal have tålmodighed med os'

FCBARCELONA.DK - 08.12.20

// Philippe Coutinho // Champions League // Juventus


Det var Philippe Coutinho der satte sig i stolen, da der i går blev holdt pressemøde som optakt til kampen i aften mod Juventus. Her erkendte ham, at han endnu ikke leverer på det niveau man kunne forvente.

'Jeg ved at mine præstationer ikke har været som håbet. Der er et stort pres i Barca, men jeg kan sige, at jeg har arbejdet med det mentale for at have det godt. I dag er jeg stærkere end før og jeg ser at holdet har lyst til at få ændret tingene' indledte Coutinho.

'Det er en stor kamp. Vores mål er at slutte først i gruppen, så det er vigtigt at vinde, ikke mindst fordi vi kommer fra et nederlag, for så har man en endnu større lyst til at løbe på banen og vise sin styrke' sagde han om kampen i aften.

Coutinho spiller mest i venstre side, men det er tydeligvis ikke hans foretrukne position. 'Jeg forsøger at arbejde der hvor jeg bliver placeret, men jeg spiller bedst, når jeg ligger centralt. Jeg forsøger at gøre det bedst muligt, der hvor træneren jeg beslutter at jeg skal spille' kom det fra ham.

Han kommenterede også holdets problemer denne sæson. 'Man skal have tålmodighed og os der står midt i det, vil gøre alt for at det kommer til at fungere på den bedst mulige måde. Vi er midt i en fornyelse og man skal være tålmodig. Vi taler meget indbyrdes, både med træneren og holdkammeraterne. Der er mange ting der skal forbedres' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt til rygterne om Messi og PSG.  'Jeg ved ikke hvad der sker. Jeg kan kun tale om mig selv. Man kan aldrig vide med sådan noget. Alle ønsker at spille med de bedste' afsluttede han.

.:FORSIDE:.