fbpx
Annonce

Barca klar til 1/8 finaler hvis Shakhtar besejres

FCBARCELONA.DK - 06.11.23

// Champions League // Shakhtar Donetsk

De seneste to sæsoner har været massive skuffelser når det gælder Champions League, men det skal der laves om på i denne sæson. I morgen aften har Barca en gylden mulighed for at sikre sig adgang til 1/8 finalerne.

Det ligger meget langt fra Barcas selvforståelse at ryge ud allerede i Champions League gruppespillet, men det er ikke desto mindre hvad der er sket de to seneste sæsoner. Derfor er netop videre deltagelse i den europæiske turnering højeste prioritet denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca kom i en noget taknemmelig gruppe med Porto, Shakhtar Donetsk og Royal Antwerp, så fra start så mulighederne for avanchement gode ud. Barca har da heller ikke rystet på hånden, for de har vundet deres første tre gruppekampe mod de øvrige hold i gruppen.

Det sætte Xavi og hans spillere i en gunstig position, for med en sejr i morgen aften over Shakhtar Donetsk, vil de være sikre på, at slutte på en af de to første pladser i gruppe H. I givet fald vil hverken Shakhtar eller Antwerp kunne overhale catalanerne.

Porto ligner den anden bejler til en plads i 1/8 finalerne, så Barca kommer nok til at slås med portugiserne om den atraktive førsteplads i gruppen, der betyder en modstander i 1/8 finalen som sluttede to'er i deres gruppe.

Barca møder Shakhtar i Hamborg kl. 18.45 i morgen, mens Porto tager imod Royal Antwerp kl. 21.00.



.:FORSIDE:.