fbpx
Annonce

Dembélés onkel anholdt i Barcelona!

FCBARCELONA.DK - 14.11.20

// Ousmane Dembélé


Så er Ousmane Dembélé igen i uheldigt fokus i Barcelona, ikke på grund af sin egen opførsel, men på grund af hans onkel, som bor sammen med Barca-spilleren. Onklen blev i går anholdt for at vise falsk legitimation til politiet.

Dembélé har gennem sine tre år i klubben haft flere uheldige disciplinære episoder, men det er efterhånden et stykke tid siden, at han sidst bragte sig selv i uheldigt fokus.

Det er ingen hemmelighed, at Dembélé har haft svært ved at tage ansvar for egen tilværelse udenfor banen. Dårlig kost, for meget computerspil med venner om natten og problemer med at komme op om morgen, har præget tilværelsen hos den franske angriber.

Det så ud til at hjælpe, da hans onkel Malick Dembélé flyttede ind hos sin nevø, for at skabe lidt mere faste rammer. Nu opstår spørgsmålet så, om onklen er det rigtige selskab for Ousmane Dembélé.

I hvert fald er det en kendsgerning, at Malick Dembélé blev anholdt i går i Barcelona. Hans elbil var gået i stå midt i Barcelona og brød i brand. Politiet kom til stedet og bad rutinemæssigt om legitimation. Her valgte at Malick Dembélé at vise falsk billedelegitimation, idet han ikke var personen på billedet. Politiet opdagede det hurtigt og anholdt ham. Hurtigt fik Malick Dembélé fundet sit pas frem, men anholdelsen for falsk dokumentation stod ikke at ændre.

Det er avisen El Pais der fortæller historien om den uheldig episode. Malick Dembélé havde tilsyneladende en række tidligere færdelssynder på sit register og derfor frygtede han angiveligt, at miste sit kørekort og viste derfor falsk dokumentation til politiet.

Episoden kan ikke undgå at skabe negativ fokus på Ousmane Dembélé, for med sin opførsel ligner hans onkel måske ikke det bedste selskab for sin nevø.

.:FORSIDE:.