fbpx
Annonce

Der venter Barca en fjendtlig stemning i Paris

FCBARCELONA.DK - 08.04.24

// PSG

Barcas spillere kan ikke forvente nogen venlig modtagelse, når holdet onsdag løber på banen til opgøret mod PSG i Paris. Den franske klubs mest ekstreme fans har annonceret en fjendtlig stemning.

PSG's ultras har planer om at lægge et massivt pres på Barcas spillere i onsdagens Champions League kvartfinale. Det annoncerede de i går i en udmelding. 'Vi står sammen for at støtte vores egne. Vi skal ankomme tidligt til stadion med vores røde og blå trøje og få modstanderne til at ryste allerede når de løber på banen for at varme op. Dette Barcelona-hold, der så mange gange er blevet favoriseret af dommerne, skal opleve at de er på fjendtlig territorie. Vi vil have sejren og vi skal gøre vores del' skrev de på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I PSG's kamp i lørdags mod Clermont tog klubbens fans allerede hul på fjendtlighederne, ved at råbe tilsvininger mod Barca, blandt andet ved konstant at råbe 'luder-Barca'.

På pressemødet efter kampen blev deres træner Luis Enrique bedt om en kommentar til tilhængernes opførsel og her overvejede han nøje sit svar. 'Jeg ønsker flot underholdning og et flot show med to store hold. Sportsligheden skal regere og man skal altid respektere modstanderne, dommerne og spillernes familier' lød det fra han.

Barca-spillerne rejser til Paris tirsdag formiddag, hvor de indlogeres på et hotel og træner senere på dagen. Onsdag bruges på Xavis taktiske oplæg og til at lade batterierne op.

psg2F

.:FORSIDE:.