fbpx
Annonce

Sergiño Dest: 'Barca er min drømmeklub'

Jacob Møller Nielsen - 07.12.20

© Getty Images
// Dest

Sergiño Dest skiftede i sommerens transfervindue Ajax ud med Barcelona. Barca var dog ikke ene om at ville have fat i den talentfulde back, men den 20-årige amerikaner afviste Bayern for at komme til drømmeklubben fra Catalonien.

Det endte med at blive lidt af en transfersaga, som endte lykkeligt for Barca, da Sergiño Dest i sommerens transfervindue skiftede til FC Barcelona for 21 millioner euro. Barca var ikke den eneste bejler til den talentfulde back, hvor andre storhold som Bayern München også ville have fat i den 20-årige amerikaner.

I et interview med nyhedsbureauet AP afslører Dest, at det hele var på plads om en transfer til Bayern, men et opkald fra Barca ændrede det hele: 'Det var ikke nogen nem beslutning, men Barca er min drømmeklub. Det var derfor, at jeg valgte Barca' siger han.

'Jeg så gode muligheder i klubben. De fik nye spillere til truppen, og Koeman ville meget gerne have mig, så jeg troede på, at det var en god idé at tage til Barca' fortsætter han.

'Nu spiller jeg meget for tiden, så jeg er glad. Jeg skyldte træneren at vise ham, at hans tiltro ikke var forkert, fordi du ved aldrig, hvornår du får en sådan mulighed for at være en del af et så godt hold, som jeg har fået nu' udtaler Dest videre.

Det bliver spændende at følge den 20-årige Dest i de kommende år og se, om han kan opfylde det store potentiale, han bærer rundt på. Han får i hvert fald muligheden for at spille sig ind i Barca-fans' hjerter i de næste mange kampe, da Sergi Roberto er ude med skade, og højrebacken positionen derfor er Dests plads i et par måneder endnu.

.:FORSIDE:.