fbpx
Annonce

Endnu en ydmygende Champions League exit for Barca

FCBARCELONA.DK - 15.08.20

// Champions League // Bayern München


Det var en ydmygelse af historiske dimensioner, da Barca igår oplevede det totale sammenbrud for tredje år i træk i Champions League, da de tabte med skandaløse 2-8 til Bayern München.

For to år siden blev en 4-1 sejr mod Roma smidt væk med et 3-0 nederlag i returkampen. Endnu værre var det sidste år, da Barca vandt 3-0 i det første opgør mod Liverpool, for dernæst at smide det hele væk med et 4-0 nederlag på Anfield. To sammenbrud for spillerne forsikrede om, at man ikke ville opleve igen.

Alligevel blev det endnu værre i går, for selvom Bayern München er skræmmende stærke i øjeblikket, burde det ikke være muligt for dem at ydmyge Barca på den måde som det skete i går aftes. At tabe 2-8 er ganske enkelt så pinligt, at det vil give genlyd i rigtig lang tid.

Reelt er 2-8 nedturen værre end nederlagene mod Roma og Liverpool, for i går så man et Barca-mandskab bryde totalt sammen, hvor de i de to andre kampe trods alt kun var et udebanemål fra at gå videre.

Barca har ikke vundet Champions League siden 2015 og det svært at se at det eftertragtede trofæ skal finde vej til klubben lige med det samme, for med den ydmygende exit man så i går i Lissaboon, har Barca ganske enkelt ikke holdet der tillader dem at drømme om Champions League succes.

.:FORSIDE:.