fbpx
Annonce

Avis: De Jong bliver måske først klar til december

Simon Arun Vrábel - 04.11.23

// Frenkie de Jong

Op til sidste uges El Clásico var der optimisme omkring Frenkie de Jongs tilbagevenden, men hollænderen er alligevel ikke er så tæt på en klarmelding, og de seneste rygter går på, at hollænderen først kan spille igen til december.

De fleste af Barcas skadede spillere kæmpede en hård kamp for at blive klar til rivalopgøret mod Real Madrid i sidste uge, og en af dem der var optimisme omkring, var Frenkie de Jong. Xavi bekræftede dog på fredagens pressekonference, at hollænderen alligevel ikke er tæt på en klarmelding, og de seneste rygter fra den catalanske presse indikerer, at cheftræneren endda underdrev hollænderens tilstand.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fraværet af både Pedri og Frenkie de Jong på den catalanske midtbane har været mærkbar, så da begge spillere var at finde på træningsanlægget, Ciutat Esportiva Joan Gamper, fredagen før kampen mod Real Madrid steg optimismen gevaldigt. Ingen af spillerne nåede dog at blive klar, og derfor har den catalanske presse i løbet af ugen spekuleret i, at de to vigtige midtbanespillere ville komme i spil i weekendens kamp mod Real Sociedad.

Imens Pedri nåede at blive klar, så bekræftede Xavi, at Frenkie de Jong forsat føler ubehag i sin ankel, og nu følger avisen Sport op med historien om, at hollænderen end ikke når at blive klar til næste uges ligakamp mod Deportivo Alavés. Avisen skriver videre, at forventningen er, at hollænderen tidligst bliver klar i slutningen af november, når holdet møder Rayo Vallecano på en udebane, hvor man ikke har vundet siden 2021.

Ugen efter venter en svær hjemmekamp mod Atlético Madrid, så det er ikke utænkeligt, at Xavi vil vente så længe som muligt, med at bringe De Jong tilbage i spil, således hans skade ikke forværres yderligere. Skulle det ende med, at De Jong ikke kommer i spil før slutningen af november eller starten af december, vil det betyde, at han har været skadet i godt to måneder, da det var den 23. september, at midtbanespilleren lod sig udskifte i kampen mod Celta de Vigo.

Frenkie de Jong har kun spillet 544 minutter fordelt på syv kampe i denne sæson, imens det i sidste sæson blev til 3.283 minutter fordelt på 43 kampe..:FORSIDE:.