fbpx

Frenkie de Jong: 'Det er meget en vigtig sejr'

FCBARCELONA.DK - 02.02.23

// Real Betis // Frenkie de Jong

Frenkie de Jong spillede hele kampen i går mod Betis og efter opgøret tillagde han sejren stor betydning. Han er ikke bekymret over, at holdets sejre efter årsskiftet næsten alle har været snævre.

De Jong ydede som altid en stor arbejdsindsats på Barcas midtbane, da Betis i går aftes blev besejret med 1-2 på Estadio Benito Villamarín. Det var en glad hollænder der efter kampen udtalte sig til tv-stationen Movistar.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Betis er en meget svær modstander, med rigtig gode spillere. Kampene mod dem er altid intense og derfor er jeg meget glad for en så vigtig sejr. Vi er to hold der ønsker at angribe' indledte han.

Han blev spurgt til Barcas mange snævre sejre. 'Vi har haft det lidt svært i de seneste kampe, men det er også en del af en sæson. I starten af sæsonen hentede vi en del store sejre' svarede han.

De Jong synes selv, at han leverede en fin kamp. 'Jeg følte det gik godt, specielt i anden halvleg, da vi var i overtal på midtbanen. Jeg føler mig godt til rette centralt på midtbanen' afsluttede han..:FORSIDE:.