fbpx
Annonce

I aften forventes reserverne at starte på banen

FCBARCELONA.DK - 04.01.23

// Copa del Rey // CF Intercity

Noget overraskende har Xavi ikke udtaget spillere fra andetholdet Barca Atlétic til aftenes pokalkamp ude mod Intercity. Det forventes derimod, at han vil indlede opgøret med de spillere der ikke har fået meget spilletid denne sæson.

Xavi råder over en skadesfri trup og det er nok årsagen til, at han ikke har andetholdssppillere med til pokalopgøret mod CF Intercity. Der er ellers en lang tradition for at lade andetholdsspillerne komme i aktion i de første runder af Copa del Rey.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi har alene valgt at se bort fra Lewandowski og Pedri, som han vurderer har brug for en pause, men ellers er alle andre udtaget. Det bliver dog næppe nogen galla-opstilling som tilskuerne i Alicante får at se, for på sit pressemøde i går lagde Xavi selv op til, at nogle af de perifære spillere får spilletid. Samtidig er der også spillere der skal bruge spilletid efter deres skadespauser.

Derfor kan det meget vel være, at spillere som Iñaki Peña, Bellerín, Araujo, Eric García, Kessié, Sergi Roberto, Pablo Torre og Memphis er med i Xavis startopstilling i morgen aften.

For flere af disse spillere er det en god mulighed for at vise sig frem for Xavi. Det handler om Bellerín, Kessié, Pablo Torre og Memphis, der ikke rigtig nyder trænerens tillid i denne sæson. For de øvrige spillere handler det mere om at få værdifulde minutter i benene.

Kampen spilles kl. 21.00 i aften og desværre vises den ikke på dansk tv.



.:FORSIDE:.