fbpx
Annonce

La Liga gør det svært for Barca at nå til kamp i USA

FCBARCELONA.DK - 18.11.23

// USA // La Liga // Club America

La Liga har sat kamptidspunkter på 18. spillerunde lige inden jul og her skal Barca møde Almería den 20. december. Det er dagen inden den annoncerede kamp i USA mod Club América og det bliver svært at nå frem i tide.

Barca annoncerede forleden, at holdet spiller en venskabskamp i Dallas, USA, torsdag den 21. december, hvor modstanderen er mexicanske Club América. Formålet med kampen er udelukkende at skabe indtægter.

Catalanerne havde angiveligt bedt La Liga om at spille sin hjemmekamp mod Alméria den 19. december, så der var tid til at nå til USA, men det ønske er ikke blevet imødekommet, for kampen er nu programsat til den 20. december kl. 19.00. Det tidspunkt bør skabe panderynker i Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er syv timers forskel på Barcelona og Dallas og flyvetiden er lidt over 12 timer, så det bliver en kamp mod tiden, at nå frem til kampstart kl. 20.00 lokal tid. Barcas spillere forventes at rejse til USA umiddelbart efter kampen mod Almería, så de kan ankomme til Dallas på selve kampdagen midt på onsdagen eller tidligt på eftermiddagen.

Der skal derfor ikke gå meget galt i rejseplanerne, før at det kommer til at knibe med at nå frem tide, og selvom alt skulle lykkes, er det ikke optimalt at ankomme så kort tid før en kamp, efter en så lang rejse.

Barca har endnu ikke udtalt sig om det meget stramme program, men der er næppe tvivl om, at det ikke er noget der skaber begejstring hos spillerne, der nok hellere ville indlede juleferien, end at tage på en lang og opslidende rejse til en betydningsløs kamp.



.:FORSIDE:.