fbpx

Spillerne meldes utilfredse med træningskamp i USA

Anders Lang Jensen - 29.11.23

© Getty Images
// USA

Barca har arrangeret en træningskamp i Dallas torsdag den 21. december mod mexicanske Club América. Rejsen til USA forkorter spillernes juleferie og presser dem fysisk, og angiveligt er truppen utilfreds med kampen.

Efter et langt og intenst efterår med mange kampe, skal Barca-truppen rejse 14 timer over Atlanten for at spille en træningskamp mod mexicanske Club América. Årets sidste ligakamp er den 20. december, og kl. 19.00 og allerede dagen efter venter træningskampen i Dallas.

Ifølge avisen Sport har Barca-truppen været utilfreds med klubbens planer, og spillerne har sågar henvendt sig til ledelsen med meldingen om, at de ikke ønsker at spille kampen. Det har dog angiveligt fået parterne til at indgå en økonomisk aftale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sport melder nemlig, at ledelsen som modsvar har forklaret, at hver spiller på holdet vil få 100.000 euro i bonus, ved at acceptere at spille kampen og ikke udtrykke sig negativt omkring selve planlægningen.

Det ændrer dog ikke på, at spillerne uden tvivl er utilfredse og skeptiske med klubbens planlægning, der tilgodeser de økonomiske muligheder og på ingen måde spillernes fysik efter et hårdt efterår. Klubben står til at tjene fem millioner euro ved at spille kampen i USA.

Umiddelbart efter kampen mod Almería den 20. december rejser holdet 14 timer til Dallas, spiller kampen den 21. december, hvorefter der igen venter en hjemrejse på 14 timer. Det forkorter truppens juleferie og presser uden tvivl spillerne rent fysisk med rejsetid over mange tidszoner og to kampe med få timers mellemrum.

rayo1

 

.:FORSIDE:.