fbpx

Lewandowski runder kamp nr. 100 mod Girona

FCBARCELONA.DK - 14.09.24

 


Når Barca i morgen eftermiddag møder Girona på udebane, bliver det samtidig Robert Lewandowskis kamp nr. 100 i Barca-trøjen siden hans ankomst for to år siden. Med 63 mål i de første 99 kampe, overgås han kun af Luis Suárez.

Robert Lewandowski har været en garant for mål siden han ankom til Barca i sommeren 2022. Sammenligner man med andre angribere efter de første 100 kampe, indtager han en andenplads med 63 scoringer, et antal der kan øges i kampen mod Girona, når polakken runder de 100 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Luis Suárez kom til Barca i 2014, havde han lidt svært ved at komme i gang, men det blev der hurtigt lavet om på, for da han havde rundet 100 kampe, var han noteret for 88 mål, hvilket er klart bedst i klubbens historie.

Lewandowski lander altså på 63 mål eller flere, alt efter om han scorer mod Girona. Dermed overgår han både Neymar og Rivaldo, begge med 57, Ronaldinho med 44 og Messi med 41.

Det viser med al tydelighed, at Lewandowski har leveret varen siden ankomsten til Barca, hvor han ellers har været udsat for en del kritik i de perioder, hvor han ikke fandt vej til netmaskerne.

Denne sæson er startet flot for Robert Lewandowski med fire mål i de fire første kampe. Den start skal han forsøge at bygge videre på i søndagens kamp mod Girona.

lewandowski7F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.