fbpx
Annonce

Mateu Alemanys kontraktudløb i Barca nærmer sig

Simon Arun Vrábel - 08.03.23

// Mateu Alemany

Barcas succesfulde fodbolddirektør Mateu Alemany har kontraktudløb med klubben i 2024 og hans manglende forlængelse har skabt spekulationer i den catalanske presse. Alemany er nemlig en eftertragtet mand i mange europæiske topklubber.

Mateu Alemany har med stor succes fungeret som fodbolddirektør i Joan Laportas ledelse og derfor er det også kommet i mediernes søgelys, at den 60-årige spanier fra Mallorca endnu ikke har forlænget sin kontrakt med den catalanske storklub.

Selvom Mateu Alemany ikke just bader sig i pressens spotlys, så er der ingen tvivl om det enorme arbejde, som klubbens fordbolddirektør udfører. Derfor skaber det også opmærksomhed i den catalanske presse, at Alemany endnu ikke har forlænget sin kontrakt, som står til udløb allerede sommeren 2024. De seneste rygter går på, at Aston Villa allerede har henvendt sig til Alemany og den engelske traditionsklub er helt sikkert ikke de eneste, som kunne tænke sig at få spanierens underskrift.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alemany har nemlig været toneangivende i forhandlingerne med flere af klubbens store profiler som Pedri, Gavi, Araújo, Dembélé og Andreas Christensen, og derfor har det skabt undren i den catalanske presse, hvorfor man ikke for længst har forlænget Alemanys kontrakt. Avisen Sport fortæller, at den 60-årige spanier, som tidligere har været præsident for fodboldklubben Mallorca, har mange andre vigtigere ting i fokus.

Der ligger et kæmpe arbejde i det kommende transfervinde med at købe og sælge spillere samtidig med, at klubbens omkostninger skal sænkes markant. Derfor fortæller avisen, at Laporta og Alemany angiveligt er blevet enige om, at man først vil løse den store opgave og derefter, på den anden side af sommeren, snakke kontraktforlængelse. Både Laporta og Alemany har flere gange vist deres evne til at samarbejde og Alemany har da også ofte fået komplimenter fra spillerne i truppen, så forlængelsen skulle ikke blive problematisk.

Mateu Alemany blev udnævnt til fodbolddirektør i foråret 2021 som en del af Joan Laportas ledelse. Alemany er født på Mallorca og derfor har han tætte bånd til fodboldklubben RCD Mallorca.

.:FORSIDE:.