fbpx

Memphis gjorde god reklame for sig selv i Qatar

FCBARCELONA.DK - 10.12.22

// Memphis Depay

topbar222

Memphis Depays fremtid i Barca er usikker og han rygtes væk allerede i januars transfervindue. Interessen for angriberen er stor og den er ikke blevet mindre efter præstationerne ved VM-slutrunden i Qatar.

Mempis Depay sad ude med en skade flere uger inden VM og han nåede slet ikke at komme i aktion for Barca inden at VM blev skudt i gang. I Qatar så man straks at han var et stykke for topformen og det fik landstræner Louis van Gaal til at dosere Barca-angriberens spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Memphis viste hurtigt en stigende formkurve og efter at være startet på bænken i de to første gruppekampe, spillede han fra start mod Qatar, USA og senest Argentina, hvor holænderne blev elimineret efter en dramatisk kamp. Barca-angriberen scorede en enkelt gang ved VM, da Holland besejrede USA med 3-1 i ottendedelsfinalen.

Selvom Memphis aldrig rigtig kom til at spille nogen hovedrolle ved VM, fik han gjort god reklame for sig selv overfor de klubber, der viser interesse for ham. Hans kontrakt udløber til sommer og dermed kan han frit forhandle med andre klubber fra januar.

Der er også den mulighed, at Barca sælger ham allerede i januar, så de kan få en transfersum for ham. Memphis vurderes at have tilbud fra både England og Italien.

Det er dog også en kendsgerning, at Barca næppe har økonomien til at hente en erstatning og derfor er det også en mulighed, at Xavi håber at hollænderen kan fortsætte de gode takter fra VM, så han kan hjælpe sin klub i den resterende del af sæsonen..:FORSIDE:.