fbpx

Nu kan der arbejdes 24 timer i døgnet på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 12.09.24

 


Tempoet på byggearbejdet på Spotify Camp Nou er blevet sat op, for nu har klubben indgået en aftale med kommunen og naboerne om, at der kan arbejdes 24 timer i døgnet. Dermed ventes tidsplanen fortsat at holde.

Hvis alt går som planlagt, vil der kunne spilles fodbold igen på Spotify Camp Nou ved årsskiftet, dog med en reduceret kapacitet på lidt over 60.000 tilskuere.

Ifølge avisen Marca er den nye aftale med Barcelonas kommune og naboerne skruet sådan sammen, at der må arbejdes udenfor med støj i dagtimerne, mens der om natten kun må arbejdes indenfor uden at genere naboerne med støj. Samtidig er det aftalt, at der slet ikke arbejdes i weekenderne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den nye aftale giver muligheder for at skrue tempoet op og det er nu op til byggefirmaet at planlægge arbejdet, så det tilpasses til de vilkår der er aftalt.

Det vil betyde utroligt meget for tilhængerne, at de igen kan se holdet på den rigtige hjemmebane i stedet for på Estadi Olímpic, der er svært tilgængeligt på toppen af Montjuic-bjerget. Samtidig vil det helt sikkert også motivere spillerne ekstra, at vende tilbage til den ikoniske hjemmebane.

campnou1F

// Camp Nou
.:FORSIDE:.