fbpx

Dembélé er vendt tilbage i fuld træning

Magnus Wind - 29.12.20

© FC Barcelona
// Ousmane Dembélé

Mandag var der gode nyheder for Ronald Koeman og resten af Barca-mandskabet. Her kunne man konstatere, at Ousmane Dembélé var vendt tilbage i fuld træning, efter at han er blevet sin lårskade kvit. 

Ousmane Dembélé har igennem hele sin tid i Barca kæmpet med skader. Senest har franskmanden været ukampdygtig siden starten af december, hvor han pådrog sin en muskelskade i det højre lår. Han har dermed misset de seneste fem kampe for catalanerne. 

Mandag var dog imidlertidigt gode nyheder for klubben, da Dembélé kunne vende tilbage i fuld træning. Det glæder uden tvivl Ronald Koeman og det forventes at den franske kantspiller er med i truppen i tirsdagens kamp mod Eibar. Comebacket sker på et godt tidspunkt, da Lionel Messi ikke bliver en del af truppen, da anføreren holder forlænget juleferie hjemme i Argentina. 

Med Dembélé tilbage i træningen er det kun Ansu Fati, Sergi Roberto og Gerard Piqué som befinder sig på Barcas skadesliste. Det forventes dog, at disse tre spillere er et stykke fra, at kunne genoptage træningen igen.

 

.:FORSIDE:.