fbpx
Annonce

Overblik: Sådan er programmet for Barca i Paris

FCBARCELONA.DK - 09.04.24

// PSG

Barca trænede for sidste gang i Barcelona i går inden mødet med PSG i Champions League. I dag rejser holdet til den franske hovedstad, hvor de opholder sig indtil kampen onsdag aften. Se hele programmet for turen her.

Her på formiddagen kommer Xavi med navnene på de spillere han tager med til Paris, til den vigtige kamp i Champions League mod Paris Saint-Germain. De udtagne spillere har fået besked på, at møde op i Ciutat Esportiva, hvor der afgang mod lufthavnen kl. 9.30.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


En time senere afgår et specielt chartret fly mod den franske hovedstad, hvor der er forventet ankomst kl. 12.30. Herfra bliver den catalanske delegation kørt i bus til Hotel du Collectionneur, ikke langt fra Triumfbuen i det centrale i Paris.

Spillerne slapper af på hotellet ovenpå rejsen og tidligt på aften drager de afsted til Parc des Princes, hvor de skal træne for sidste gang inden onsdagens kamp. Kl. 18.15 holder Xavi pressemøde med en af sine spillere, hvor navnet endnu ikke kendes.

Onsdagen bruges på at slappe af og forberede sig mentalt og taktisk på opgaven. Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og umiddelbart efter kampen, begiver holdet sig til lufthavnen, for at flyve tilbage til Barcelona, hvor der er forventet ankomst kl. 03.20.

xavi130F

.:FORSIDE:.