fbpx

Pau Cubarsí fik landsholdsdebut mod Colombia

FCBARCELONA.DK - 23.03.24

 


Eventyret fortsætter for den kun 17-årige Pau Cubarsí, der overraskende blev udtaget til den spanske landsholds træningskampe mod Colombia og Brasilien. I går aftes fik den unge Barca-spiller så sin landsholdsdebut.

Ikke mange kendte til Pau Cubarsí ved årsskiftet, men siden har karrieren taget raketfart, med den ene flotte præstation efter den anden i det catalanske forsvar. Det kastede uventet en landsholdsudtagelse af sig til trods for, at Cubarsí kun har spillet lige over 1.000 minutter for Barcas førstehold.

Artiklen fortsætter under annoncen


I fredagens landskamp i London mod Colombia startede Cubarsí på bænken, men da der manglede 10 minutter af opgøret, valgte landstræner Luis de la Fuente at sende catalaneren på banen til hans landsholdsdebut. Dermed er Cubarsí blandt de yngste debutanter i det spanske landsholdshistorie.

På tidspunktet for indskiftningen var Colombia overraskende foran med 1-0 og Spanien jagtede en udligning. Cubarsí kom ikke på de store udfordringer i opgøret i hans 10 minutter på banen, hvor det ikke lykkedes for Spanien at få udlignet.

Også Lamine Yamal kom i aktion for Spanien i går, da han blev skiftet ind i det 72. minut i en kamp, hvor det aldrig rigtig fungerede for spanierne.

cubarsi13F

// Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.