fbpx
Annonce

PSG har ikke tabt en fodboldkamp i fem måneder

FCBARCELONA.DK - 07.04.24

// PSG

Det er to formstærke hold der mødes i Champions League, når PSG tager imod Barca på onsdag. Barca er ubesejret i deres seneste 11 kampe, men det overgås klart af PSG, der ikke har tabt en eneste kamp i fem måneder.

Lørdag aften skuffede PSG stort ved at kun at spille 1-1 mod bundholdet Clermont, der ligger sidst i den hjemlige Ligue 1. Opgøret var dog præget af mødet med Barca, for træner Luis Enrique valgte at spare flere nøglespillere. Det påvirkede indsatsen, men PSG var aldrig i nærheden af at tabe, for Clermont udlignede først til 1-1 kort før tid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed har PSG spillet 27 kampe i træk uden at tabe, hvilket vil sige helt præcist fem måneder, for holdets seneste nederlag var den 7. november sidste år. Her tabte franskmændene med 2-1 til AC Milan i Champions League gruppespillet.

Af de 27 kampe er 19 vundet og otte endt uafgjort og det er en statistik der skaber respekt. Modsat kommer Barca til Paris med elleve kampe i træk uden nederlag, hvor otte er vundet og tre endt uafgjort.

Det er indlysende, at et af de to hold snart får brudt sin flotte statistik uden nederlag, for samlet set skal der findes en vinder. Første kvartfinale spilles som nævnt på onsdag, den 10. april i Paris, mens returkampen i Barcelona er seks dage senere, tirsdag, den 16. april.

psg1F

.:FORSIDE:.