fbpx
Annonce

Raphinha deltog i dagens træning forud for El Clásico

Peter Vyff - 26.10.23

// El Clásico // Raphinha

Barca har fortsat store skadesproblemer, og der er derfor stor spænding om, hvorvidt en række nøglespillere bliver klar til lørdagens El Clásico. Catalanerne kunne derfor i dag glæde sig over at se Raphinha tilbage på træningsbanen.

Sæsonens første møde med Real Madrid finder sted på lørdag, hvor Barca tager imod ærkerivalerne på hjemmebane. Det er dog et noget decimeret mandskab, som Xavi har til rådighed, da førsteholdstruppen er hårdt ramt af skader til spillere som Pedri, Jules Koundé og Frenkie de Jong.

Cheftræneren har også måtte undvære Robert Lewandowski og Raphinha i snart en måneds tid, men der har dog været store forhåbninger til at de kunne nå at blive klar til El Clásico. Opmærksomheden var derfor stor til Barcas træning, hvor holdets fans kunne glæde sig over, at Raphinha igen trænede med.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og i forlængelse af brasilianerens tilstedeværelse meddeler journalisten Luis Rojo fra avisen Marca, at Raphinha når at blive klar til kampen mod Real Madrid. Det er godt nyt for Barca, der i starten håbede på, at Raphinha ville blive klar kort tid efter landskampspausen.

Landsholdsspillerens genoptræning har dog trukket en smule ud, men alt tyder nu på, at Xavi får ham til rådighed på lørdag. 26-årige Raphinha har siddet ude siden kampen mod Sevilla, og hans retur er med sikkerhed noget, der glæder trænerstaben, der får noget ekstra at skyde med offensivt.

Barca stillede til sidst i kampen mod Shahktar Donetsk op med en angrebslinje, der havde en gennemsnitsalder på kun 20 år. Og selvom det er en imponerede statstik, så ønsker Xavi helt sikkert en noget mere rutineret frontlinje i en så svær kamp, som lørdagens opgør må forventes at blive.

Selvom Raphinha forventes klar, er der endnu fortsat store spørgsmålstegn til Lewandowski og De Jong. Barca-duoen ankom også til træningsanlægget Ciutat Esportiva i dag, men de trænede dog for sig selv, og det bliver derfor spændende at se, hvorvidt de deltager i morgendagens træning i stedet.

.:FORSIDE:.